Formular de retur

Ne pare rau ca nu ai primit ce ti-ai dorit 😞

Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, sunt consemnate expres in urmatoarea forma:

Cumparatorul beneficiază de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din – art. 9 Ordonanta de Urgenta 34/2014

Costurile de returnare a produselor cad în sarcina Cumparatorului

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de catre Cumparator, daca au fost indeplinite prevederile art. 46 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

PASII DE URMAT PENTRU A FACE UN RETUR:

– produsul trebuie sa fie insotit de ambalajul original (cutie sau husa de plastic, cartonul din pachet si fotografia, eventual daca contine si alte ambalaje), in cazul lipsei ambalajului original se va percepe un comision de 10% din valoarea produsului.
– OBLIGATORIU sa fie ambalat intr-o folie/punga suplimentar pentru a nu fi lipite etichete de catre curier direct pe ambalajul original al produsului (pentru retururile care nu sunt ambalate suplimentar, care au etichete sau banda adeziva lipite direct pe ambalajul original se va percepe un comision de 10% din valoarea produsului).
– il expediati prin orice firma de curierat (FAN CURIER, URGENT CARGUS, DPD, NEMO Expres etc.) catre noi, la adresa: Sat Bistrita, Comuna Alexandru cel bun, Strada Petru Rares, Nr.24, Judet Neamt, numar de telefon 0740 199 524.

NU TRIMITETI COLETE PRIN POSTA ROMANA CU RIDICARE DE LA OFICIUL POSTAL PENTRU CA NU SUNTEM INSTIINTATI DE PRIMIREA ACESTORA SI SE VOR INTOARCE LA DVS.

– IMPORTANT: achitati transportul catre noi in momentul in care predati returul curierului (coletele ce vin cu plata la noi, vor fi refuzate).

– rambursarea banilor se face in contul IBAN comunicat de dvs. in maxim 21 zile calendaristice din momentul in care intram in posesia returului.