Lumanare botez mov dana

Lumanare botez mov dana

Apple Shopping Event

Hurry and get discounts on all Apple devices up to 20%

Sale_coupon_15

189,00 lei

0 persoane urmăresc acest produs acum!
  • Prioripos Courier

Livrare cu prioripost in 24h

Transport Gratuit

  • Garantie 1 AN
  • Atlassib courier

Atlassib livrare europa 4-5 zile

100 Lei

  • Drept de retur in 14-Zile
  • Prioripos Courier rapid

Livrare cu prioripost in 24h

1 Zi lucratoare

Transport Gratuit

  • Atlassib courier

Atlassib livrare europa

4-5 Zile

100 Lei

  • Drept retur in 14-Zile
  • Garantie 1 AN
Modalitate de plata:

Descriere

Lumanare botez mov  dana

Cu bucuria unică a unui moment special, vă prezentăm Lumanarea Botez Mov Dana, un produs remarcabil oferit cu drag de BotezFashion.ro. Această lumanare captivantă combină eleganța subtilă a nuanțelor de mov cu calitatea superioară pentru a deveni acel detaliu perfect ce va încununa ceremonia de botez a micuțului dumneavoastră.

Lumanarea Botez Mov Dana nu este doar o lumanare obișnuită; este o creație realizată cu pasiune și atenție la fiecare detaliu. Într-o nuanță delicată de mov, această lumanare emană o aură de rafinament și aduce o notă contemporană ceremoniei tradiționale de botez. Decorată cu măiestrie cu elemente fine și sofisticate, precum dantelă subtilă și panglici elegante, această lumanare devine o piesă centrală a evenimentului, imortalizând momentul într-un mod cu totul special.

Dana, numele care îi conferă lumanării unicitate și farmec, este realizată cu atenție la detalii și o mână expertă. Materialele de cea mai înaltă calitate sunt folosite pentru a asigura un aspect deosebit și durabilitate în timp. Fiecare Lumanare Botez Mov Dana este creată cu grijă pentru a adăuga o notă magică evenimentului dumneavoastră, transformându-l într-o amintire de neprețuit.

Plecând de la tradiție și inovând cu eleganță modernă, Lumanarea Botez Mov Dana, disponibilă pe BotezFashion.ro, este alegerea perfectă pentru părinții care doresc să aducă un strop de originalitate și rafinament ceremoniei de botez a copilului lor. Emanați emoție și stil cu această lumanare excepțională, care va lumina drumul spre un nou început binecuvântat.

 

Recenzii clienti

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.